495 422 199

Friulinox Multifunkce Submarine SBM-161-HA-R290

Cena bez DPH

Cena na vyžádání Kč

Specifikace produktu

Rozměry v mm (Š x H x V): 790x870x1960
Příkon: 4,9 kW / 400V
Popis produktu

Detailní popis produktu


Počet vsuvů 16 plechů 600x400 nebo GN 1/1
Zchlazování (z +90°C na +3°C) 90 kg
Zmrazování (z +90°C na -18°C) 60 kg
Šokové zchlazování a zmrazování
Rozmrazování s řízenou teplotou a vlkostí
Nízkoteplotní úprava potravin. Na konci cyklu může HiChef automaticky přejít na cyklus šokového zchlazení (+3 °C) nebo cyklus šokového zmražení (-18 °C), anebo na systém udržování jako teplá výdejní skříň -Hold (+ 85 ° C) a nechat jídlo připravené k podávání. Ohřev zajištěn úsporně tepelným čerpadlem.
Holding - Udržovací skříň před výdejem. Díky patentovanému HMS systému regulace vlhkosti (Humidity Management System) si zařízení udržuje ideální vlhkost uvnitř komory v závislosti na dané potravině.
Stop-kynárna - řízené zrání a uchování těst s přímou injektáží vlhkosti do prostoru.
Sušení produktů
Výroba jogurtů apod.
Sterilizace vnitřního prostoru aktivními ionty (HI GIENEP) – „ozónová sterilizace!“
7 „dotykový displej s vysokým rozlišením s ovládáním všech funkcí
Zařízení umí samo zvolit optimální průběh zchlazování (zmrazování) pro danou potravinu díky speciálnímu Friulinox softwaru pro zachování nutričních hodnot pokrmu.
vícebodová teplotní sonda (lze zaměnit za až 4 ks jednobodových sond) pro měření teploty v jádře, u zmrazovacích modelů vyhřívaná.
Dotaz na produkt

Formulář dotazu na produkt

Váš email

Váš telefon

Váš dotaz k produktu "Zde bude vypsán název produktu"


Veškeré vámi vyplněné údaje budou použity výhradně za účelem zodpovězení Vašich dotazů a následně budou smazány. Nebudou použity pro zasílání jakýchkoli sdělení. Zde najdete kompletní informace o zpracování osobních údajů

Bohaté zkušenosti již od roku 1990

Poradíme s výběrem vhodných zařízení

Realizované projekty si hlídáme od stavebních prací

Při realizaci zakázky projekt zdarma